Terrasresidentie 't Zuiderpunt

Wenduine Kerkstraat 108
Ruim wonen in het centrum van Wenduine is binnenkort mogelijk in residentie 't Zuiderpunt, een nieuwe residentie die zich laat opvallen door zijn moderne architectuur. Alle appartementen kunnen genieten van een echt ruim terras en dankzij de grote raamvlakken profiteren van optimale lichtinval in de leefruimte.

Op het eerste en tweede verdiep bevinden zich telkens vier ruime woonappartementen met twee slaapkamers, op de derde en vierde verdieping vijf ruime duplex penthouses met drie slaapkamers. De luxueuze afwerking van de appartementen is standaard inbegrepen, een hedendaagse keuken waarbij alle moderne toestellen zoals vaatwasser voorzien zijn. Een hippe badkamer met inloopdouche en een modern badkamermeubel.

Voor het comfort van de toekomstige bewoners is er mogelijkheid tot aankoop van een garage en kelder alsook bevindt zich op het gelijkvloers een handige fietsenberging. Uiteraard zal uw appartement voldoen aan de actuele norm van isolatie en ventilatie en gebeurt de verwarming middels een energiezuinig centrale ... verwarming op aardgas. Zo zal u niet alleen genieten van een gezond buitenklimaat maar ook van een gezond binnenklimaat.

Opdat u zich onmiddellijk zou thuisvoelen in uw nieuw appartement wordt u uitgenodigd bij alle leveranciers, zo wordt uw appartement met uw eigen unieke smaak afgewerkt.

Interesse? Neem dan zeker contact op, we staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u op weg te helpen naar uw nieuw verblijf aan zee.
Lees meer Verberg