U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Onze diensten

Verkoop, verhuur, vakantieverhuur en beheer in Wenduine. 

Immo Wenduine is een team van 2 vastgoed-bemiddelaars die zich als geen ander thuisvoelen in de immobiliën, die weet dat u maatwerk wil.
Elk vastgoed, elke woonst, elk tweede verblijf is anders. In een verkaveling zijn er geen twee woningen gelijk, in een residentie zijn er geen twee appartementen hetzelfde. 

Wij weten dat u anders woont dan uw buur, we houden rekening met de kostprijs van de inrichting of renovaties. We weten dat u als koper andere eisen stelt dan als eigenaar, huurder of investeerder.  Daar houden we rekening mee.

Ons advies en onze aanpak bij de uitvoering van uw opdracht is 100% afgestemd op ùw situatie. Naargelang uw vraag beschikt u bij ons over een van onze specialisten of over een volledig team.

Immo Wenduine is erkend bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV - Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel).

Ik wil verkopen

Ik stel graag ons kantoor even voor waarbij ik vooreerst de aandacht wens te vestigen dat Immo Wenduine een familiebedrijf is, bij ons komt de klant op de eerste plaats.  Dit betekent dat iedereen binnen het kantoor de verkoop van uw pand op de voet volgt, bovendien zijn wij ook op zondag op afspraak geopend.  Een onmisbare troef voor de verkoop van uw pand in een toeristische regio!

Aan de hand van de (1) Ligging, de (2) Oppervlakte, de (3) Afwerking en het (4) Aantal slaapkamers bepalen wij de venale verkoopwaarde van uw pand.  Dit is de waarde die elk redelijk persoon zou willen betalen voor een onroerend goed, dat aangeboden wordt met voldoende publiciteit, rekening houdend met de aard en bestemming van dat goed en de strekking van de vastgoedmarkt op die bepaalde ligging en op dat bepaald tijdstip. 

Wij werken aanvankelijk GRATIS, d.w.z. indien wij uw pand niet verkopen rekenen wij geen kosten aan.  

Hoe gaan wij concreet te werk:
Van iedere kandidaat-koper wordt nauwkeurig zijn zoekcriteria bijgehouden zodat wij hem kunnen contacteren zodra we een pand in aanbieding hebben die aan zijn wensen voldoet.  In eerste instantie versturen wij een mailing met een beschrijving van het pand, dit aangevuld met esthetisch verzorgde foto's.  Binnen de drie dagen na het versturen van de mailing bellen wij iedereen op en leggen een afspraak vast tot het bezichtigen van uw pand.  Zo realiseren wij ca. 25% van onze verkopen worden in onze bestaande klantenlijst!

Uw kansen op verkoop nemen bovendien toe door de verzorgde publiciteit die wij via de belangrijkste vastgoedsites publiceren. 
<< Immoweb >> << Hebbes >> << Zimmo >> << Logic Immo >> en niet te onderschatten onze eigen site www.immo-wenduine.be.  De digitale publiciteit wordt verder aangevuld via affichage aan het pand en in de etalage van ons kantoor alsook sinds kort in onze nieuwe etalage in de Kerkstraat.  Hoe meer kopers we bereiken hoe meer de kans op verkoop toeneemt.

Door onze actieve manier van verkopen zorgen wij voor een vlotte verkoop in minder tijd aan de beste prijs.

Ik wil verhuren

"Verhuren" vatten we erg ruim op.  Aanvankelijk zorgen we voor een correcte waardebepaling van uw eigendom, zodra wij hieromtrent een overeenkomst hebben bereikt gaan we een huurder zoeken die voldoet aan het door u gewenste profiel.  Wij publiceren naar de belangrijkste vastgoedsites en adverteren regelmatig in lokale geschreven media, hoe meer kandidaat-huurders we bereiken, hoe sneller we een geschikte huurder vinden.

Uiteraard zorgen wij ook voor alle administratieve formaliteiten zoals het opvragen van een energieprestatiecertificaat, het opmaken van een passende huurovereenkomst (tweede verblijf / hoofdverblijf) en het registreren ervan.  Ook het opmaken van de plaatsbeschrijving nemen wij voor onze rekening.  Goed om te weten is dat dankzij onze speciale huurwaarborgformule er nog steeds 3 maand huurwaarborg kan gevraagd worden.

Ik zoek een syndicus

Meer informatie vindt u onder beheer.

Leopold II-Laan 6
8420 Wenduine
050/41.88.41
Verkoop: nw@immo-wenduine.be
Vakantieverhuur: verhuur@immo-wenduine.be
Syndic: beheer@immo-wenduine.be
 

Openingsuren

Maandag: 9u00 - 12u00 en 14u00 - 18u00
Dinsdag: 9u00 - 12u00 en 14u00 - 18u00
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 9u00 - 12u00 en 14u00 - 18u00
Vrijdag: 9u00 - 12u00 en 14u00 - 18u00
Zaterdag: 9u00 - 12u00 en 14u00 - 18u00
Zondag: Op afspraak
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK