Residentie Maï-Line - Zuidwestgerichte nieuwbouwresidentie

Wenduine Leopold II Laan 5
Deze zuidwest-gerichte nieuwbouwresidentie vormt een perfect huwelijk tussen strakke en warme gevelelementen. Een architecturale parel waarmee architect Ruben Galle een tijdloos en ook onderhoudsvriendelijk design wist te creëren.

Gelegen op de zonnige hoek van de Leopold II Laan en de Delacenseriestraat bevindt u zich centraal te Wenduine. De winkelstraat met zijn gezellige winkels is vlak om de hoek en vanop de bovenste appartementen kan u genieten van een magnifiek zicht op zee en natuurlijke het iconische Spioenkopje van Wenduine.

Om aan ieders wensen te voldoen werden er verschillende types appartementen voorzien. Gaande van compacte en budgetvriendelijke appartementen met twee slaapkamers tot ruime hoekappartementen met drie grote slaapkamers en twee badkamers. Voor de liefhebbers van grote terrassen zijn er ook twee penthouses waarvan één met terrassen rondom.

Aan comfort geen gebrek, zo is er een gemeenschappelijke fietsenberging en werd voor ieder appartement een praktische berging voorzien. Een ruime lift brengt u ... vlot en comfortabel tot op het gewenste niveau. Lees meer Verberg