Zuidgerichte nieuwbouw - Residentie Ma-Elle

Wenduine Delacenseriestraat 4 0401
Residentie Ma-Elle is een nieuwe zuidgerichte luxe residentie die momenteel opgericht wordt op amper 100m van het strand en de vernieuwde Zeedijk, ook de Kerkstraat met zijn gezellige winkels en het pittoreske marktplein bevinden zich vlakbij.

Het gebouw bestaat uit verschillende soorten appartementen, een bel-étage tuinappartement met twee slaapkamers, type-appartementen met één of twee slaapkamers en ook twee ruime duplex-penthouses. Met reeds 8 van de 9 appartementen verkocht mogen wij van een echt succes spreken, er rest zich enkel nog de ruime penthouse met twee slaapkamers en twee mooie terrassen, één voor- en één achteraan.

Basisafwerking = Luxe afwerking
- Een volledig ingerichte luxe keuken met een grote keuze naar kleur. Alle moderne toestellen zoals keramische kookplaat, vaatwasser, spoelbak met mengkraan, koelkast, dampkap en combi-oven zijn inbegrepen.

- Welbehagen in de badkamer; ruime inloopdouche en een modern badkamermeubel met handdoekkast en volledig ingewerkte lavabo, telkens voorzien van een spiegelkast ... en verlichting dewelke het geheel af maakt.

Uw smaak is uniek, wij vinden het dan ook logisch dat u persoonlijk wordt uitgenodigd bij alle leveranciers zodat u zelf uw afwerking kiest. Op deze manier zal u zich onmiddellijk thuisvoelen in uw nieuwe appartement.

Wij helpen u graag verder met alle vragen die u zou hebben.
Lees meer Verberg