Verkaveling De Lekkerbek - 5 nieuwbouwvilla's

Nieuwmunster Driftweg 10
Verkaveling De Lekkerbek is ideaal gelegen tussen kustgemeenten De Haan en Wenduine. Geniet van de schoonheid van deze ligging te midden van de groene, bosrijke omgeving. Bovendien bevindt u zich centraal in de driehoek Oostende - Brugge - Knokke.

De voorgestelde indeling van de woningen ziet er als volgt uit; een inkomhal met toilet, een ruime garage, woonkamer in de lengte of de breedte met aangrenzend een ingerichte keuken voorzien van alle comfort zoals o.a. vaatwasser en keramische kookplaat, handige berging met aansluiting voor wasmachine. Op de verdieping telkens 4 ruime slaapkamers en één of twee badkamers. Per lot heeft u ook keuze uit een woning met zadeldak of een woning met een pyramidedak.

Uiteraard is ieder individu verschillend en kunnen binnen de voorgestelde modellen nog wijzigingen worden aangebracht zonder meerprijs. Ook wordt u uitgenodigd bij alle leveranciers zodat u zelf de inrichting van de woning naar uw smaak kiest, zo zal u zich onmiddellijk thuisvoelen in uw nieuwe woning.

Ook geïnteresseerd in ... een rustig gelegen energiezuinige woning in een groene omgeving en dit op een zucht van het strand en de zee dan is dit zeker iets voor u, tot binnenkort. Lees meer Verberg