Residentie Chablis - Zuidgerichte nieuwbouwresidentie

Wenduine Kerkstraat 85
Op de hoek van de Kerkstraat en Zeevillalaan wordt residentie Chablis gebouwd, gelegen vlakbij de kerk en met zicht, in alle richtingen, op gezellige pleintjes vol groen. Dit op wandelafstand, via de Kerkstraat met zijn gezellige winkels, van de vernieuwde Zeedijk.

Op niveau 1 en 2 zijn er twee appartementen met telkens twee slaapkamers, ieder appartement kan genieten van een zuidgerichte oriëntatie, hetgeen de architect inspireerde om elk appartement van een ruim terras te voorzien. Op niveau 3 en 4, twee duplex-penthouses met twee of drie slaapkamers. Tevens mogelijkheid om in het gebouw een garage te kopen.

Afwerking naar smaak, uw smaak.
U wordt uitgenodigd bij alle leveranciers, zodat u zich onmiddellijk thuisvoelt in uw nieuwe appartement aan zee. Een volledige ingerichte keuken voorzien van alle moderne toestellen is standaard inbegrepen zo ook een hedendaagse badkamer met inloopdouche.

Aan comfort geen gebrek. In ieder appartement wordt er standaard vloerverwarming voorzien die een gezellige en behaaglijk ... gevoel van warmte geeft. Daarnaast biedt vloerverwarming op lagere temperatuur een sneller gevoel van warmte hetgeen resulteert in een zuiniger verbruik. Bovendien houdt u zo alle wanden vrij van en kan u deze wandoppervlakte beter benutten.

Welkom in residentie Chablis!
Lees meer Verberg