Nieuwbouw villa - rustige ligging vlakbij zee

Verkocht Wenduine Gerard Walschaplaan 6
Ruimte, rust, comfort, luxe, energiezuinig, ... het zijn maar enkele kernwoorden die deze nieuwbouwvilla omschrijven. Ideaal gelegen in een doodlopende straat, dit op wandelafstand van het strand en het commerciële centrum van Wenduine. Bovendien bevindt u zich centraal in de driehoek Oostende - Brugge - Knokke.

De voorgestelde indeling van de woning ziet er als volgt uit.
Op het gelijkvloers is er een ruime inkomhal met toilet, een garage met automatische poort, een woonkamer voorzien van brede raampartijen uitgevend op een zuidgerichte tuin en een ingerichte keuken met alle comfort zoals o.a. vaatwasser en keramische kookplaat. Aangrenzend bij de keuken is er een handige berging met aansluiting voor wasmachine.
Op de verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers en twee badkamers, tevens is er een trap naar een bruikbare zolderruimte.

Uiteraard is ieder individu verschillend en kan er aan de binnenindeling nog wijzigingen worden aangebracht zonder meerprijs. Ook wordt u uitgenodigd bij alle leveranciers zodat u zelf de ... inrichting van de woning naar uw smaak kiest, zo zal u zich onmiddellijk thuisvoelen in uw nieuwe woning.

Ook geïnteresseerd in een rustig gelegen energiezuinige woning (E-peil 20) in een groene omgeving en dit op een zucht van het strand en de zee? Dan is deze woning zeker iets voor u, tot binnenkort.
Lees meer Verberg