Recente woning - vlakbij het strand

Verkocht De Haan Verenigde Natiënlaan 3
Van een topligging gesproken. Deze recente halfopen woning bevindt zich in een rustige woonwijk vlakbij het Astridplein en dit op amper 200m van de Zeedijk. Gebouwd in 2010 werd deze woning afgewerkt met kwalitatieve materialen. In 2011 werden er zonnepanelen geplaatst die nog tot 2031 recht geven op groenestroomcertificaten.

Op het gelijkvloers is er een ruime garage met twee parkeerplaatsen voor. De inkomhal biedt toegang aan het toilet, de garage en de woonruimte. De woonkamer baadt dankzij zijn ligging op een hoek in het licht, aangrenzend bevindt zich de open ingerichte keuken o.a. voorzien van een vaatwasser. De tuin is zoals de rest van de woning tiptop onderhouden en is zuid tot zuidwest georiënteerd.

Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers en een bureauruimte die ook als dressing kan aangewend worden. Een apart toilet en verder twee badkamers, beiden met een inloopdouche en voorzien van een hedendaags badkamermeubel. Een vaste trap leidt naar de zolder waar zich nog een ruime kamer bevindt alsook een ... volwaardige zolderruimte.

Vaste woonst of tweede verblijf, deze woning heeft werkelijk alles in huis om u er zich thuis te laten voelen. Contacteer ons voor een bezoek aan deze uniek gelegen woning.Lees meer Verberg