Villa in perfecte staat - rustig gelegen - vlakbij het strand.

Verkocht Wenduine Gerard Walschaplaan 14
Ruimte, rust, comfort, luxe, energiezuinig, ... het zijn maar enkele kernwoorden die deze onberispelijk onderhouden villa omschrijven. Bovendien ideaal gelegen in een doodlopende straat, net naast het geboortebos en dit op wandelafstand van het strand en het commerciële centrum van Wenduine.

Op het gelijkvloers bevindt zich een lichtrijke inkomhal met een apart toilet. De hal biedt verder toegang naar een werkelijk zeer ruime garage waar desgewenst twee auto's kunnen gestald worden. Bovendien bevindt zich naast de garage een ruime carport. Er is een ruime ingerichte keuken voorzien van alle moderne toestellen en dit afgewerkt met een granieten werkblad. Aansluitend bevindt zich de eethoek en de zeer ruime zithoek met een gezellige gashaard. Op de benedenverdieping is er ook een ruime kamer, momenteel dienstig als bureau , maar deze kan ook als extra slaapkamer aangewend worden. De aanleg van de tuin en de oprit is net zoals de rest van de woning in perfecte staat.

Op de eerste verdieping bevindt zich vooraan een zeer ... ruime slaapkamer voorzien van een ruime ingemaakte kast met ingewerkt de aansluiting voor TV. De hoofdbadkamer werd recentelijk vernieuwd en is een pareltje, een inloopdouche met twee douches voorzien van massagefunctie, een bubbelbad en een hedendaags badkamermeubel met twee wastafels. De tweede slaapkamer meet 3 op 3,5m en de derde slaapkamer maar liefst 5 op 5m. Er is een tweede badkamer die uitgerust is met een klassieke douche weliswaar ook voorzien van zijsproeiers en een badkamermeubel met enkele lavabo.

Via een vaste trap, heeft u tevens toegang tot de zolder waarin u recht kan staan en er desgewenst nog een extra slaapkamer kan voorzien worden.

De woning werd voorzien van de nodige zonnepanelen waardoor u in principe geen verbruik van elektriciteit heeft (afrekeningsfactuur aanwezig) alsook geniet u nog 9 jaren van 7 groenstroomcertificaten ofwel een bedrag van ca. 25.000 euro De woning werd bovendien zeer goed geïsoleerd, zowel de muren maar ook het dak en de vloer, hetgeen resulteert in een zeer lage verwarmingsfactuur, nog geen 1000 euro/jaar. Ook is de woning voorzien van een waterverzachter en werd de elektriciteit recentelijk blanco gekeurd. Door quasi iedere kamer van een aparte thermostaat te voorzien kan je in iedere ruimte precies de gewenste temperatuur instellen. Aan comfort is er in deze woning werkelijk geen gebrek!
Lees meer Verberg