Residentie Sea Gardens – zonnige penthouse

Verkocht Wenduine Ringlaan 128 G 0302
Dit luxueus penthouse hoekappartement is gelegen in residentie Sea Gardens dat bestaat uit 4 villa residenties die een geslaagde combinatie vormen van moderne architectuur met natuurlijke houtaccenten. Het complex is gelegen op een uniek terrein van 5000m2 waarbij de landschapstuin met spiegelvijver de centrale ontmoetingsplaats vormt.

Dit uniek penthouse appartement met dakterrassen rondom is afgewerkt met kwalitatieve materialen en een minutieus oog voor detail.

De keuken werd voorzien van een werkblad in composiet en moderne keukentoestellen zoals een inductiekookplaat en combi-oven zijn aanwezig.

Dankzij zijn ligging op een hoek baadt de woonkamer in het zonlicht. En wil u toch liever de zon wat buitenhouden dan kan dit eenvoudig dankzij de elektrisch bediende zonneluifel.

De strakke inrichting van het appartement werd doorgetrokken naar de slaapkamer waarbij een op maat gemaakte kleerkast zorgt dat alle ruimte benut werd. In de ensuite badkamer is er een inloopdouche en een hedendaags badkamermeubel.

Verder is ... er in het appartement een apart toilet, een ruime en praktische berging en kan er bij het appartement ook een praktische parkeerplaats gekocht worden (€40.000), deze is overigens voorzien van een oplaadpunt voor uw elektrische auto of fiets.

Er valt nog heel wat meer te vertellen over deze unieke aanbieding maar dit laten wij u graag zelf ontdekken. Contacteer ons vrijblijvend voor een bezichtiging.
Lees meer Verberg