Residentie Eliza - appartement 3de verdiep.

Vraagprijs: € 305 000 Wenduine Kerkstraat 75 0301
Lichtrijk appartement gelegen op de derde verdieping van residentie Eliza. Dit appartement beschikt over twee slaapkamers.

Het appartement is voorzien van een volledig ingerichte luxe keuken. Alle moderne toestellen zoals vaatwasser, keramische kookplaat en combi-oven zijn inbegrepen. Een werkblad in graniet of composiet maakt het geheel af.

Welbehagen in de badkamer, er is een mooie inloopdouche, een badkamermeubel met een geïntegreerde wastafel en een spiegelkast met LED-verlichting.

Bevloering van het appartement met hoogwaardige keramische tegels 60-60, andere opties zoals parket zijn ook mogelijk. In de badkamer kan u dezelfde vloertegel ook als wandtegel voorzien, zo creëert u eenheid in uw badkamer.

Naast de zichtbare kwalitatieve afwerking wordt er ook geïnvesteerd in woonkwaliteit onder de vorm van isolatie en energiezuinige verwarming, geothermie, en dit in combinatie met vloerverwarming die zorgt voor een behaaglijk gevoel van warmte bij lagere temperatuur en uiteraard resulteert dit in een besparing op uw ... energiefactuur. Lees meer Verberg