Zonnig luxe appartement

Verkocht Wenduine Kruisstraat 6 0001
Dit prachtige appartement is gelegen op de gelijkvloersverdieping van residentie Sablon. U bevindt zich in het centrum van Wenduine en toch op een rustige locatie. De afstand naar het strand bedraagt slecht 250m.

Dit appartement beschikt bovendien over een aparte ingang hierdoor dient er in heel wat kosten waaronder de lift niet meebetaald te worden.

De ruime inkomhal geeft toegang naar de zuidgerichte woonkamer, dankzij zijn ligging op een hoek geniet je de ganse dag van veel lichtinval. Een breed schuifraam biedt toegang tot een ruime zonneterras van ca. 20m2

De keuken is net zoals het ganse appartement luxueus afgewerkt met o.a. een stoomoven en een inductiekookplaat. De gebruikelijke toestellen zoals vaatwasser, oven, ... zijn ook allemaal aanwezig.

De verwarming gebeurt middels een centrale verwarmingsketel op aardgas i.c.m. designradiatoren. Het betreft overigens een nieuwe Viesmann ketel die tevens vanop afstand kan bestuurd worden.

Er zijn twee slaapkamers, beiden quasi even groot. De ene slaapkamer werd momenteel ... ingericht als dressing waarbij er een kastbed voorzien is, handig voor als er eens gasten blijven overnachten.

Daarnaast zijn er ook twee badkamers, één uitgerust met douche en de andere met een ligbad, een badkamermeubel met wastafel en een extra toilet. Er is tevens een apart toilet aanwezig.

Bij dit unieke appartement kan er een ruime garage gekocht worden voorzien van een sectionele poort (Hormann). De afmetingen zijn 3,8m op 5,9m. Prijs €75.000.

U ziet dit appartement heeft heel wat troeven in huis zodat u zich onmiddellijk zal thuisvoelen in uw nieuwe verblijf aan zee.


Lees meer Verberg