Residentie Maï-Line - penthouse met zeezicht

Verkocht Wenduine Leopold II-Laan 5 0501
Unieke penthouse op een hoek gelegen met ruime zonnige terras rondom. U kan tevens genieten van een prachtig zeezicht uit tweede lijn boven de Rotonde en natuurlijk het iconische Spioenkopje van Wenduine.

Het appartement is voorzien van een volledig ingerichte luxe keuken. Alle moderne toestellen zoals vaatwasser, keramische kookplaat en combi-oven zijn inbegrepen. Een werkblad in graniet of composiet maakt het geheel af.

Welbehagen in de badkamer, er is een mooie inloopdouche, een badkamermeubel met een geïntegreerde wastafel en een spiegelkast met LED-verlichting.

Bevloering van het appartement met hoogwaardige keramische tegels 60-60, andere opties zoals parket zijn ook mogelijk. In de badkamer kan u dezelfde vloertegel ook als wandtegel voorzien, zo creëert u eenheid in uw badkamer.

Naast de zichtbare kwalitatieve afwerking wordt er ook geïnvesteerd in woonkwaliteit onder de vorm van isolatie en energiezuinige verwarming. Zo werd er bewust geopteerd voor vloerverwarming die zorgt voor een behaaglijk gevoel van warmte ... bij lagere temperatuur en uiteraard resulteert dit in een besparing op uw energiefactuur. Lees meer Verberg