Zonnig appartement met ruim terras

Verkocht Wenduine Joseph Knuddestraat 19 A2
Rustig gelegen op amper 200m van het strand stellen wij u graag dit zuidwestgeoriënteerd appartement voor met een grote zonneterras.

Er is een ruime woonkamer met heel wat lichtinval. In de living staan er overigens twee zeer degelijke zetelbedden waardoor men hier desgewenst met vier personen kan slapen. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich een open, ingerichte en volledig vernieuwde keuken. Met o.a. aanwezigheid van volgende toestellen, een inductiekookplaat, geïntegreerde koelkast en diepvries.

Net zoals de keuken werd ook de badkamer vernieuwd, deze werd voorzien van een moderne regendouche. Verder is een ruim apart toilet en twee bergingen waarvan één uitgerust met een combinatie was- en droogautomaat.

Via een binnentrap komt u uit op een ruime hal met heel wat plaats voor een grote kleerkast, ook de slaapkamer is aangenaam groot en biedt plaats voor een dubbel bed.

Verder is er voor uw comfort een afgesloten privé kelder alsook een gemeenschappelijke fietsenstalling. Tevens mogelijkheid tot aankoop van een ... staanplaats aan de overkant van de straat. (€15.000).

Lees meer Verberg