Vernieuwd appartement - klein gebouw - vlakbij de Zeedijk

Verkocht Wenduine Mostreystraat 11 A1
Dit met kwalitatieve materialen vernieuwd appartement is gelegen op amper 100m van de Zeedijk, ook het gezellige Astridplein en de winkels bevinden zich binnen wandelafstand. Naast de zichtbare vernieuwingen werd tevens de volledige elektrische installatie vernieuwd alsook alle verwarmingstoestellen inclusief een nieuwe condensatieketel.

Dankzij de grote raampartijen geniet dit appartement overal natuurlijk licht. De keuken is werkelijk een pareltje, alle moderne toestellen zijn voorzien en volledig ingebouwd. Het werkblad in graniet vormt de finishing touch.

Ook de badkamer is up to date, een strak badkamermeubel met bijpassende waskom en een instapdouche met hoofd- en handsproeier.

Verder zijn er twee ruime slaapkamers met parketvloer en is er in beiden voldoende plaats voor een dubbel bed en een kleerkast.

Bovendien is er onderaan het gebouw een garage die opgedeeld werd in drie zones zodat de eigenaars van de drie appartementen elk beschikken over een ruime berging. Bovendien mag men voor de garage de wagen ... parkeren.

Lees meer Verberg