Zuidwest gericht appartement met zijdelings ZEEZICHT

Verkocht Wenduine De Bruynehelling 2 0702
Het gebouw zelf werd recentelijk volledig gerenoveerd, waaronder een volledige gevelrenovatie alsook vernieuwing van de liften en een nieuwe gemeenschappelijke verwarmingsinstallatie. Zelfs alle sanitaire stijgleidingen zijn in 2016 vernieuwd. Kortom u stapt binnen in een nieuw gebouw, enkel het appartement zelf behoeft een opfrissing/renovatie.

Vanuit de zonnige woonkamer die uitgeeft op een mooi terras geniet u van een uniek zeezicht. U bevindt zich bovendien vlakbij de gezellige winkelstraat van Wenduine.

De keuken is net zoals de rest van dit appartement ruim, de scheidingsmuur met de living kan eenvoudig verwijderd worden voor een extra ruimtelijk gevoel.

De badkamer is uitgerust met een ligbad, lavabo en bidet. Het toilet is apart alsook bevindt zich in het appartement een handige berging, ook op de overloop is er nog een extra berging die bij dit appartement hoort.

Tot slot zijn er in dit appartement twee "echte" grote slaapkamers aanwezig met in één van de slaapkamers zelfs plaats voor twee dubbele ... bedden.

Op zoek naar een ruim appartement op een zucht van de zee, het strand en de winkels dan is dit appartement zeker iets voor u? Aarzel niet en contacteer ons vandaag om een kijkje te komen nemen.
Lees meer Verberg