Residentie Priorat - nieuwbouw centrum Wenduine

Verkocht Wenduine Mostreystraat 6 0401
Wij zijn trots u te kunnen voorstellen: "Residentie Priorat"

Inmiddels de 11de residentie van lokale promotor Design en Build, die zich vooral heeft toegespitst op het bouwen van kleinere residenties maar met grote kwaliteit van afwerking. Zo ook residentie Priorat, een zuidgerichte en stijlvolle residentie met ruime woonappartementen in het centrum van Wenduine.

Deze residentie wordt momenteel gebouwd op amper 100m van het strand. Dankzij de mooie gevelbreedtes van de appartementen ademen de woonruimtes licht en lucht. Bovendien zijn alle appartementen voorzien van een echt ruim terras die bovendien zuid tot zuidwest georiënteerd zijn. Nog slechts één appartement op de vierde verdieping te koop!

Ruimte, vlakbij zee, luxe afwerking, energiezuinig, zongericht, ... het zijn maar enkele woorden die beschrijven voor wat residentie Priorat staat. We zijn overtuigd te bouwen naar uw wens en kijken dan ook uit om de aankoop van uw appartement in residentie Priorat te verwezenlijken.

Op het gelijkvloers bevinden ... zich diverse garages met parkeerplaats voor, alsook een ruime fietsenberging. Nog slechts één garage te koop. Op de verdiepen telkens twee ruime appartementen met twee slaapkamers.

Investeer ook in 'woon'kwaliteit en koop uw droomappartement in residentie Priorat, u voelt zich er ongetwijfeld onmiddellijk thuis.
Lees meer Verberg