Residentie Lonneville - zonnige nieuwbouwresidentie centrum Wenduine

Wenduine Jokstraat 8
Residentie Lonneville is een nieuwe zuidgerichte luxe residentie die binnenkort opgericht wordt op amper 100m van het strand en de vernieuwde Zeedijk, ook de Kerkstraat met zijn gezellige winkels en het pittoreske marktplein bevinden zich vlakbij.

Het gebouw bestaat uit verschillende soorten appartementen, een bel-étage appartement met twee slaapkamers en type-appartementen met twee of drie slaapkamers. Alle appartementen werden bovendien voorzien van een ruime terras.

Basisafwerking = Luxe afwerking
- Een volledig ingerichte luxe keuken met een grote keuze naar kleur. Alle moderne toestellen zoals keramische kookplaat, vaatwasser, spoelbak met mengkraan, koelkast, dampkap en combi-oven zijn inbegrepen.

- Welbehagen in de badkamer; ruime inloopdouche en een modern badkamermeubel met handdoekkast en volledig ingewerkte lavabo, telkens voorzien van een spiegelkast en verlichting dewelke het geheel af maakt.

Uw smaak is uniek, wij vinden het dan ook logisch dat u persoonlijk wordt uitgenodigd bij alle leveranciers zodat u ... zelf uw afwerking kiest. Op deze manier zal u zich onmiddellijk thuisvoelen in uw nieuwe appartement.

Contacteer ons gerust voor bijkomende informatie.
Lees meer Verberg