Elegante nieuwbouwresidentie

Wenduine Brugsesteenweg 49
Net zoals de gelijknamige en gerenommeerde Italiaanse wijn die gekend staat om zijn uitstekende kwaliteit wordt "Residentie Barolo" een toonbeeld van stijlvol en kwalitatief wonen.

Deze moderne en energiezuinige residentie wordt momenteel gebouwd op slechts 200m wandelafstand van de Kerkstraat en is op het gelijkvloers verbonden met de achterliggende residentie Barbaresco, dewelke zich situeert aan de rand van een autoluwe woonwijk. Het strand, de winkels, de zee, het duinenbos, ze bevinden zich allen op wandelafstand.

Het gebouw zal bestaan uit verschillende ruime woonappartementen met allen twee slaapkamers. De mooie gevelbreedtes van de appartementen zorgen voor een optimale lichtinval in de woonkamer die uitgeeft op een ruime terras. Ook aan de achterzijde van het gebouw beschikt ieder appartement over een terras. Het gelijkvloers appartement kan zelfs genieten van een mooi tuin voor- en achteraan.

Aan comfort geen tekort, zo is er een lift die u naar het gewenste niveau brengt, alsook een ruime gemeenschappelijke ... fietsenberging en mogelijkheid tot aankoop garage. Lees meer Verberg