Terrasresidentie rustig gelegen

Wenduine Westhinderlaan 60
Residentie Barbaresco wordt de buur van "Residentie Barolo" een toonbeeld van stijlvol en kwalitatief wonen. Net zoals de gelijknamige wijnen wordt het moeilijk kiezen tussen beide residenties want het hoofdingrediënt is hetzelfde, kwaliteit.

Samen met buurresidentie Barolo wordt deze moderne en energiezuinige residentie binnenkort gebouwd op slechts 200m wandelafstand van de Kerkstraat aan de rand van een autoluwe woonwijk. Het strand, de winkels, de zee, het duinenbos, ze bevinden zich allen op wandelafstand. Alle appartementen zijn op een hoek gelegen en kunnen hierdoor optimaal profiteren van lichtinval in de woonkamers dewelke uitgeven op enorme terrassen van maar liefst 30m2.

Keuze uit een gelijkvloers tuin-appartement met één ruime slaapkamer, verschillende type-appartementen met twee slaapkamers en voor zij die echt op zoek zijn naar ruimte is er een duplex-appartement met drie slaapkamers.

Aan comfort geen tekort, zo is er een lift die u naar het gewenste niveau brengt, alsook een ruime gemeenschappelijke ... fietsenberging en mogelijkheid tot aankoop garage.

Samen met residentie Barolo, is residentie Barbaresco inmiddels de 13de en 14de realisatie van lokale bouwpromotor Design and Build die zich als bouwpromotor onderscheidt door zijn aandacht voor detail. Enerzijds de luxe afwerking waarvan een keuken met granieten/komposieten werkblad en een keramische tegelvloer 60-60 met handelswaarde 85 €/m2 een weergave zijn en anderzijds ook de vergaande thermische en akoestische isolatie waardoor het aangenaam wonen wordt, dit zowel als vaste woonst maar evenzeer als tweede verblijf.

Uiteraard wordt u uitgenodigd bij alle leveranciers en kiest u uw afwerking zelf, zo zal u zich onmiddellijk thuisvoelen in uw nieuwe verblijf aan zee! Wil u meer weten over deze aanbieding? Aarzel niet en neem snel contact op met ons of kom gerust even langs; wij staan met plezier tot uw beschikking!

Met vriendelijke groet, en tot binnenkort ! Nikolas Winne
Lees meer Verberg