Onberispelijk onderhouden bungalow - vlakbij het duinenbos.

Vraagprijs: € 500 000 Wenduine Duinenlaan 13
Van een unieke ligging gesproken, deze perfect onderhouden ruime woning situeert zich op amper 100m van het duinenbos tussen Wenduine en De Haan. Het winkelcentrum van Wenduine bevindt zich op minder dan 1km wandelafstand.

De toegang tot de woning gebeurt via een ruime inkomhal die u onder meer leidt naar de lichtrijke woonkamer die omringd is door grote raampartijen. Aangrenzend is er vooraan de woning een bureau. De keuken werd in de loop der jaren vernieuwd en bevindt zich apart, net achter de woonkamer. Via deze keuken is er toegang tot een ruime berging die onder andere plaats biedt aan wasmachine en droogkast.

De nachthal geeft u toegang tot de drie slaapkamers die allen zeer ruim zijn. Centraal in het nachtgedeelte bevindt zich de badkamer met ligbad, wastafel en een extra toilet. In de inkomhal er tevens een apart toilet.

Achteraan het perceel situeert zich een ruime garage met automatische poort. De oprit, het padje rond de woning en tuin zijn al even onberispelijk onderhouden als de binnenkant van de ... woning.

Interesse in deze onmiddellijk instapklare woning op een toplocatie? Contacteer ons dan zeker voor een afspraak tot bezichtiging.Lees meer Verberg