Residentie Leopold - hoekappartement.

Verkocht Wenduine Leopold II-Laan 5 0401
Appartement gelegen op de vierde verdieping van residentie Leopold, vanuit het appartement en vanop het terras kan u genieten van een fenomenaal zeezicht over de Rotonde.

Dit werkelijk zeer ruim appartement baadt dankzij zijn ligging op een hoek volop in het licht. De zuidwest gerichte woonkamer geeft uit op een echt groot terras met vlot plaats voor tafels, stoelen en een paar ligbedden. Hierop kan niet alleen genieten van de gezonde zeelucht want vanop de vierde verdieping kijkt u namelijk boven de Rotonde. Hierdoor profiteert u van een uitzonderlijk zeezicht met bovendien het Spioenkopje op de achtergrond.

Er is een luxueus open ingerichte keuken voorzien van alle moderne toestellen en afgewerkt met een werkblad in graniet of composiet. Er zijn twee badkamers, kiezen tussen een bad en douche hoeft niet. Verder werd er een hedendaags badkamermeubel voorzien met LED-verlichting.

Alle drie de slaapkamers bieden plaats voor een dubbel bed en behouden voldoende plaats voor een kleerkast. Bovendien kunnen binnenmuren ... naar wens verplaatst worden, zo kiest u zelf de indeling volgens uw behoeften. Lees meer Verberg